Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@11:50:28 GMT

«لذت پرواز»؛ در جستجوی زیست متفاوت

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۱۱۷۷

«لذت پرواز»؛ در جستجوی زیست متفاوت

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، مصطفی نظری‌زاده کارگردان فیلم کوتاه پویانمایی لذت پرواز از آثار پذیرفته شده در بخش ملی جشنواره۳۳، گفت: در این کار مخاطب من کودک، نوجوان و خانواده است و هر کس با هر سن و سالی می‌تواند این فیلم را ببیند و یک پیام مناسب با زندگی خود و رویکردهایش از آن بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذت پرواز یک انیمیشن هفت دقیقه‌ای است و آن را از کتاب جاناتان مرغ دریایی اثر ریچارد باخ اقتباس کرده‌ام. در اصل این انیمیشن، برداشتی از این کتاب است که برای من تجربه جالبی در فضای کار کودک به حساب می‌آید.

وی افزود: لذت پرواز ماجرای یک مرغ دریایی است که دوست دارد پرواز را به معنای دیگری نسبت به مرغ‌های دریایی دیگر درک کند و به دنبال نوعی زیست متفاوت نسبت به آنچیزی است که عموم مرغ‌های دریایی تجربه می‌کنند و به صورت سمبولیک، پیامی که در انیمیشن است، بسیار فراگیر است. مخاطب این انیمیشن هم کودکانی‌اند که در سن آموزش هستند و هم کسانی که در سن میانسالی یا جوانی هستند و به دنبال آثار انگیزشی می‌گردند.
نظری‌زاده با اشاره به آنلاین برگزار شدن این دوره جشنواره گفت: من در سال‌های گذشته هم تجاربی در زمینه ارائه اثر به شکل مجازی داشتم. همواره، اینکه تمام رخدادهای فرهنگی به روز شوند را دوست داشتم و همیشه به دنبال این بودم که جشنواره مخاطب بیشتری پیدا کند و گستره مخاطبینش از چیزی که به شکل فیزیکی هست، بیشتر شود.

در وی‌اودی‌ها فیلم‌ها به راحتی و با قیمت بسیار مناسب در دسترس مردم قرار می‌گیرند و به خانه‌هایشان می‌روند، امسال هم مسئولان مجبور شدند که به خاطر کرونا این کار را کنند زیرا راه دیگری نداشتند. گاهی این اجبارها باعث می‌شود آدم‌ها از تفکرات سنتی که دارند بیرون بیایند و تجربه‌گرا شوند. گاهی اوقات یک اتفاق تلخ مانند کرونا ممکن است کاری کند که افراد مختلف دست به نوگرایی بزنند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: تمام کسانی که با شرایط فعلی جشنواره کودک کنار آمده‌اند و آثارشان را برای جشنواره سی‌وسوم فرستاده‌اند قطعا عاشق کودکان هستند و می‌خواهند چراغ جشنواره روشن باشد.

از عوامل فیلم کوتاه پویانمایی لذت پرواز می‌توان به: نویسنده و کارگردان: مصطفی نظری‌زاده، تدوین و صداگذاری: محمد سیحونی ،طراحی شخصیت و انیمیت و کامپوزیت: آرمان غروی، اشاره کرد.

برچسب‌ها جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان انیمیشن پویا نمایی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان انیمیشن پویا نمایی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان انیمیشن پویا نمایی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اخبار کنکور کودک و نوجوان لذت پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند

آفتاب‌‌نیوز :

سلبریتی‌های هالیوودی گرچه با هنرنمایی هایشان در برابر دوربین یا روی صحنه شناخته می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها تجربه‌ی صداپیشگی هم داشته اند. در حقیقت، برخی از شخصیت‌های انیمیشنی مشهور و محبوب صدای خود را از این ستارگان وام گرفته اند.

ویل اسمیت

ویل اسمیت صداپیشه‌ی شخصیت اسکار در انیمیشن «داستان کوسه» (Shark Tale) بود.

میلا کونیس

میلا کونیس از فصل دوم سریال انیمیشنی «فمیلی گای» (Family Guy) صداپیشگی شخصیت مگ گریفین را برعهده گرفت. پیش از او لیسی شابرت صداپیشه‌ی این شخصیت بود.

جاستین تیمبرلیک

جاستین تیمبرلیک در انیمیشن «شرک ۳» (Shrek the Third) صداپیشه‌ی شخصیت آرتی بود. او همچنین در انیمیشن‌های «ترول ها» (Trolls) و «تور جهانی ترول ها» (Trolls World Tour) صداپیشگی شخصیت برنچ را برعهده داشت. او در انیمیشن «یوگی خرسه» (Yogi Bear) هم صداپیشه‌ی شخصیت بوبو بود.

مریل استریپ

مریل استریپ بی شک یکی از بزرگ‌ترین بازیگران زن صنعت خود است. او همه کاری انجام داده است، از جمله صداپیشگی شخصیت خانم فاکس در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» (The Fantastic Mr. Fox)، شخصیت کویین در انیمیشن «مورچه کش» (The Ant Bully)، شصیت بلو مکا در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) و شخصیت جسیکا لاوجوی در سریال انیمیشنی «سیمپسون ها» (The Simpsons).

جورج کلونی

جورج کلونی در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی آقای فاکس را برعهده داشت.

ایوان مک گرگور

ایوان مک گرگور چند تجربه‌ی صداپیشگی دارد، از جمله شخصیت رودنی کاپرباتم در انیمیشن «ربات ها» (Robots)، شخصیت ولینت در انیمیشن «کبوتر بی باک»، شخصیت کریس در انیمیشن «کارگران چکمه پوش» (Jackboots on Whitehall) و شخصیت لومیر در لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast).

مل گیبسون

مل گیبسون در انیمیشن «پوکاهانتس» (Pocahontas) صداپیشه‌ی شخصیت جان اسمیت بود.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی صداپیشه‌ی شخصیت استاد ببری در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» (Kung Fu Panda) و شخصیت لولا در انیمیشن «داستان کوسه» بود.

الک بالدوین

الک بالدوین در انیمیشن «بچه رئیس» (The Boss Baby) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان بچه رئیس (تد) را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن‌های «ظهور نگهبانان» (Rise of the Guardians) و «باب اسفنجی شلوار مکعبی» (The Spongebob Squarepants Movie) شخصیت‌هایی را صداپیشگی کرده است.

متیو برودریک

متیو برودریک صداپیشه‌ی شخصیت سیمبا در انیمیشن «شیر شاه» (The Lion King) بود.

کلویی گریس مورتز

کلویی گریس مورتز در انیمیشن «خانواده آدامز» (The Addams Family) صداپیشه‌ی شخصیت ونزدی آدامز بود. او همچنین در انیمیشن «افسانه شاهدخت کاگویا» (The Tale of Princess Kaguya) صداپیشگی شخصیت شاهدخت کاگویا را برعهده داشت. او چند تجربه‌ی دیگر نیز در زمینه‌ی صداپیشگی دارد.

نیکلاس کیج

نیکلاس کیج صداپیشه‌ی شخصیت مرد عنکبوتی نوآر در انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spiderverse)، شخصیت زاک در انیمیشن «مورچه کش»، شخصیت گراگ در انیمیشن «غارنشینان» (The Croods) و ... بود.

اپرا وینفری

اپرا وینفری در انیمیشن «شاهدخت و قورباغه» (The Princess and the Frog) صداپیشه‌ی شخصیت یودورا، مادر تیانا بود.

اسکارلت جوهانسون

اسکارلت جوهانسون در انیمیشن «باب اسفنجی شلوار مکعبی» صداپیشه‌ی شخصیت پرنسس میندی بود.

هیو جکمن

هیو جکمن در بازی «مردان ایکس: بازی رسمی» (X-Men: The Official Game) صداپیشه‌ی شخصیت ولورین و در انیمیشن «خوش قدم» (Happy Feet) صداپیشه‌ی شخصیت ممفیس بود.

ساموئل ال. جکسون

ساموئل جکسون در انیمیشن «شگفت انگیزها» (The Incredibles) صداپیشگی شخصیت فروزن را برعهده داشت.

داکوتا فانینگ

داکوتا فانینگ در انیمیشن «کورالاین» (Coraline) صداپیشه شخصیت اصلی همان همان کورالاین بود.

جان تراولتا

جان تراولتا در انیمیشن «تیزپا» (Bolt) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان تیزپا را برعهده داشت.

زندایا

زندایا در انیمیشن «پا کوچولو» (Smallfoot) صداپیشه‌ی شخصیت میچی بود. او در انیمیشن «اردک اردک غاز» (Duck Duck Goose) هم صداپیشگی شخصیت چی را برعهده داشت. زندایا چند تجربه‌ی دیگر هم در صداپیشگی دارد.

جیم کری

جیم کری در انیمیشن «هورتون صدایی می‌شنود» (Horton Hears a Who) صداپیشگی شخصیت هورتون را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن «سرود کریسمس» (The Christmas Carol) شخصیت‌های متعددی را صداپیشگی کرد، از جمله شخصیت اسکروچ در سنین مختلف، روح هدیه‌ی کریسمس و روح کریسمس.

سلنا گومز

سلنا گومز تجربه‌های متعددی در زمینه‌ی صداپیشگی داشته است، از جمله شخصیت ماویس در انیمیشن «هتل ترانیلوانیا ۳: تعطیلات تابستانی» (Hotel Transylvania ۳: Summer Vacation).

ووپی گلدبرگ

ووپی گلدبرگ در انیمیشن «شیر شاه» صداپیشگی شخصیت شنزی را برعهده داشت. او کار‌های متعدد دیگری نیز در زمینه‌ی صداپیشگی انجام داده است.

وین دیزل

وین دیزل در انیمیشن «غول آهنی» (The Iron Giant) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان غول آهنی را برعهده داشت.

رنی زلوگر

رنی زلوگر در انیمیشن «داستان کوسه» صداپیشه‌ی شخصیت انجی و در انیمیشن «بری زنبوری» (Bee Movie) صداپیشه‌ی شخصیت ونسا بلوم بود.

لوسی لیو

لوسی لیو صداپیشه ی شخصیت استاد افعی در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» و صداپیشه ی شخصیت می در انیمیشن «مولان ۲» (Mulan II) بود.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • تشکر استاندار_گلستان از اعضای تیم جستجوی یسنا
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها